Eat pizza, be happy.
Pizzarette Perfect logo

Pizzarette 4 personen

De beste 4-persoons Pizzarettes voor thuis

We hebben het wel eens gezien bij familie of vrienden. Een soort gourmetstel, maar dan voor pizza’s! De pizzarette is de ideale uitkomst voor de pizza liefhebbers onder ons. Met gemak bouw je zelf een mini pizza die vers wordt bereid op tafel.

De uitvinder van de pizzarette voor 4 personen verdient wat ons betreft de hoogst mogelijk award. Lekker met vrienden aan tafel pizza’a bakken op de 4 persoons pizzarette van bijvoorbeeld: Emerio, Tristar of Maxxhome.

Top 5 pizzarettes voor 4 personen

Er zijn natuurlijk een tal van pizzarettes voor 4 personen te verkrijgen online, maar welke zijn nou het populairst? Op basis van populariteit hebben wij een top 5 pizzarettes voor 4 personen gemaakt. Echte reviews en feedback zorgen voor een eerlijke top 5. De geselecteerde pizzarettes hieronder zijn al zo vaak verkocht dat ze in de lijst een plekje hebben veroverd. Uiteraard zijn wij ook benieuwd naar jouw mening! Nu snel van start met de eerste pizzarette voor 4 personen uit de top 5 van 2023.

Nummer 1: Emerio PO-115985 Pizzarette

Dé pizzarette met de meeste beoordelingen. Ruim 200 keer hebben tevreden klanten de moeite genomen om een beoordeling achter te laten. Dat zegt natuurlijk een hoop over een product. De Emerio pizzarette voor 4 personen vind je dan ook het meeste terug op tafel. Wat maakt deze pizzarette eigenlijk zo populair? Wij hebben alle voordelen voor je op een rij gezet.

Pizza Perfect Points:

 • Meer dan 200 beoordelingen!
 • Aantrekkelijke prijs.
 • Waterbestendig.
 • Voorzien van antiaanbaklaag.
 • Pizza paddles met een doorsnee van 11 cm.
 • Ook verkrijgbaar voor 6 personen!

Hier begint het water al in de mond te lopen. Binnen 8 minuten is jouw overheerlijke mini pizza klaar. Het enige minpuntje wat we kunnen vinden is de afwas. De pizzarette voor 4 personen is trouwens eenvoudig schoon te maken aangezien deze waterbestendig is. Tip; Maak er een wedstrijd van wie de lekkerste pizza maakt. De verliezer mag dan de afwas doen. Deze pizzarette pizza strijd zorgt voor een dynamisch diner met een hoop plezier. Zorg er dus voor dat je een pizza maakt die iedereen lekker vindt, want op deze manier hoef jij in ieder geval de afwas niet te doen.

Nummer 2: Tristar “Pizza Festa” 4 personen pizzarette

Vlak achter de nummer 1 vinden wij de Tristar pizzamaker voor 4 personen. Laat je niet afleiden door het mooie functionele design, want door deze bolling wordt jouw pizza nog beter bereid. Gebruikers geven aan dat de pizza nog krokanter wordt door deze bolling.  Benieuwd naar de andere voordelen? Deze vind je hieronder terug.

Pizza Perfect Points:

 • Mooi design.
 • Extra krokante mini pizza’s!
 • Makkelijke pizza paddles.
 • Geleverd met een 2 meter lange snoer.
 • Makkelijk afwasbaar en vaatwasser bestendig.
 • Voorzien van een antiaanbaklaag.

Uit de beoordelingen zien wij dat deze pizzarette een favoriet is voor tijdens de feestdagen. Ondanks dat de pizzarette voor 4 personen is wordt er voor grote groepen vaak gekozen voor twee of soms zelfs drie Tristar pizza ovens voor op tafel. Met een groot gezelschap wordt funcooking met een pizzarette natuurlijk een groot feest. We hebben wel een gouden tip; Zorg er wel voor dat je met een groot gezelschap jouw pizza paddle in de gaten houdt. Voor je het weet gaat er iemand met jouw perfecte mini pizza vandoor!

Nummer 3: Emerio “Pre-bake” 4 personen pizzarette

Waarschijnlijk zie je het al terug aan de naam: “Pre-bake”, wat is dat nou eigenlijk? Dat gaan wij je natuurlijk uitleggen. De extra functie die deze pizza oven heeft is het voor garen van de pizza bodem. Door de plattere bovenkant kan je namelijk eenvoudig je pizza bodem voorbakken waardoor die extra krokant wordt. Dit is natuurlijk niet het enige.

Pizza Perfect Points:

 • Geperforeerde pizza paddles.
 • Pre-bake functie voor krokante mini pizza’s.
 • Pizza oven is gemaakt van natuurlijke klei.
 • Voorzien van antiaanbaklaag.
 • Favoriet voor de feestdagen.
 • Makkelijk schoon te maken.

Ben jij een echte pizza pro? Dan is deze pizza oven wellicht wat voor jou. Met de extra functies kan je jouw mini pizza gemakkelijk finetunen. Door het gebruik van natuurlijke klei krijgt jouw pizza ook nog eens die authentieke smaakt. Doe je ogen dicht, neem een hap en waan je in Italië. Pizza perfecto! En in ons geval natuurlijk Pizza Perfect. Uiteraard ook hier de tip; Gebruik verse tomaten en pureer deze. Dit is letterlijk een wereld van verschil!

Nummer 4: Tristar “Pizza Festa Connect” 4 personen pizzarette

Met een kieskeurig award op zak heeft deze pizza oven een unieke eigenschap. De Pizza Festa Connect is namelijk uit te breiden. Elk uitbreidbaar deel is geschikt voor 2 personen. De meeste gekozen optie voor deze pizza maker is de 4 persoons variant. Leuk als een soort treintje op tafel is deze set uitbreidbaar tot wel 8 personen. Klinkt goed toch? Hieronder vind je alle pluspunten.

Pizza Perfect Points:

 • Handige connect uitbreidfunctie tot 8 personen.
 • Handgemaakte terracotta koepel.
 • Zeer mooi design. 
 • Klein en dus meer ruimte op tafel. 
 • Gratis pizzasnijvorm.
 • Makkelijk schoon te maken.

Door het kleine 2-persoons formaat blijft er veel ruimte over op tafel. Op deze manier kan je de tafel leuk aankleden met alle pizza benodigdheden. Ja, je leest het goed. Geen gestress meer in de keuken. Zet alles op tafel, de extra ruimte is er. Het enige wat we je graag meegeven is onze gouden tip. Zet de bakjes die jij het lekkerst vindt aan jou kant van de tafel. Anders ben je straks te laat om jouw favoriete pizza te maken.

Nummer 5: Maxxhome “Terracotta” 4 personen pizzarette

Deze beauty heeft een handgemaakt terracotta deksel. Dit zorgt ervoor dat de warmte nog beter blijft hangen en dat resulteert natuurlijk in nog lekkerdere pizza’s. Het opwarmen van deze pizzarette duurt ongeveer 10 minuten, waarna je met de fun kan beginnen. Twijfel je of de pizza oven aan staat? Geen probleem, het indicatie lampje verteld jou direct of de plaat warm is. Als je net zo nieuwsgierig bent als ons vind je hieronder alle opties.

Pizza Perfect Points:

 • Handige connect uitbreidfunctie tot 8 personen.
 • Handgemaakte terracotta koepel.
 • Zeer mooi design. 
 • Klein en dus meer ruimte op tafel. 
 • Gratis pizzasnijvorm.
 • Makkelijk schoon te maken.

Wil je snel pizza’s bakken en deze warm houden? Dan is de Maxxhome wellicht wat voor jou. De handige extra functies zorgen ervoor dat je nog eenvoudiger te werk kan gaan. Binnen 5 minuten kunnen de eerste gasten al genieten van een overheerlijke pizza. Wil je een pauze inlassen? Leg de mini pizza dan gewoon op de deksel, hierdoor blijven ze lekker warm. Deze keer een praktische tip; Wanneer je gasten krijgt die nog nooit een mini pizza hebben gemaakt, doe het dan eenmaal voor. Vaak wordt er tijdens de eerste pizza namelijk het meeste geknoeid!

Pizzarette recepten

De echte pizza lovers onder ons weten natuurlijk direct wat voor pizza ze gaan maken. Echter zijn er speciale pizzarette recepten waar het water je van in de mond loopt. Denk bijvoorbeeld eens aan een pizza pulled chicken met jalapenos of vervang de tomatensaus eens met bbq saus. Wanneer je gaat experimenteren met de pizzarette voor 4 personen is het altijd belangrijk dat je de recepten deelt en op schrijft.

Op deze manier weet je de volgende keer namelijk nog hoe jij de ultieme pizzarette pizza hebt gemaakt. Vergeet ook niet de gouden regel wanneer jij aan tafel zit met 4 vrienden. Je vraagt je natuurlijk af waar we het over hebben en dat is heel simpel; “Sharing is caring”. Deel je pizzarette pizza en geniet gezamenlijk van jouw pizzarette creatie.

Ook interessant